Як видалити сторінку в Твіттері?

Рекламний блок

kak-udalit-stranitsu-v-tvittere

Twitter - це такий сервіс мікроблогів, який став дуже популярним в останні декілька років. Люди викладають в ньому різні невеликі замітки, новини, фотографії і навіть відео. Найцікавіше, що максимальна кількість символів в одному пості на сайті становить лише 140 одиниць - ними потрібно висловити свою думку. Як не дивно, але цього користувачам проекту цілком вистачає.

Не буду вдаватися в подробиці про те, як створювався Twitter і яких успіхів він зміг добитися - про все це ви зможете прочитати у Вікіпедії. Сьогодні ж я хочу загострити вашу увагу на видалення акаунта користувача з цього проекту (про реєстрацію в Твіттері я вже розповідав раніше).

З чого почати? Звичайно ж, в першу чергу ми повинні потрапити в особистий кабінет. Для цього заходить на головну сторінку проекту і вводимо логін з паролем.

Якщо авторизація пройшла успішно, ви опинитеся на сторінці з твітами. У правій верхній частині екрану є невелике меню. Знайдіть на ньому аватар і натисніть на нього, що з'явилося меню, в ньому виберіть пункт «Налаштування».

Після того, як відбудеться завантаження, ви опинитеся на сторінці налаштувань вашого облікового запису, зокрема ім'я користувача, адресу електронної пошти і т. п. Опускаємо сторінку вниз. Тут є одна малопримітна посилання «Відключити мій обліковий запис». Натискаємо на неї.

І тепер останній штрих - залишилося остаточно видалити свій обліковий запис, натиснувши на велику синю кнопку з написом «Видалити обліковий запис».

Зверніть увагу на те, що сторінка не видаляється остаточно - протягом 30 діб ви зможете її відновити, просто увійшовши у свій обліковий запис. Це зроблено тому, що багато користувачів перш видаляли сторінки, а потім, через день-другий, починали завалювати підтримку листами з проханням відновлення облікового запису.

Крім того, не потрібно видаляти аккаунт, якщо ви просто хочете змінити ім'я користувача - це легко робиться через налаштування. Теж саме стосується і адреси електронної пошти.

Після того, як ви натиснете на кнопку «Видалити обліковий запис», аккаунт буде видалений моментально, однак записи з нього можуть транслюватися ще кілька днів - це нормально.

Ну а якщо ви не впевнені, чи потрібно взагалі це робити чи ні, краще взагалі нічого не чіпайте.

Рекламний блок